fbpx
Livrare Rapida - Cost 20 lei

SEARCH

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.thealchemist.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
www.thealchemist.ro este administrat de S.C. ALCHEMIST STORE S.R.L cu sediul in UE, Romania, Constanta , nr.2, Aleea. Solidaritatii, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J13/345/12.02.2018, CUI 38839248. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.thealchemist.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.thealchemist.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.
Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privind livrarea:

Termenul de livrare este de 24/48 ore lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.
Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.thealchemist.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ALCHEMIST STORE S.R.L sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.thealchemist.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@thealchemist.ro

​Responsabilitati privind produsele

S.C. ALCHEMIST STORE S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Termeni si conditii/Politica de retur “

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)
Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. ALCHEMIST STORE S.R.L In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. ALCHEMIST STORE S.R.L si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.thealchemist.ro

Garantie si reparatii

S.C. ALCHEMIST STORE S.R.L garanteaza remedierea viciilor de fabricatie si neconcordanta cu caracteristicile produsului cumparat, excluzand daunele cauzate de accidente, lipsa de ingrijire, purtarea neadecvata sau neindeplinirea indicatiilor oferite. S.C. ALCHEMIST STORE S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru pierderea pietrelor sau a oricarei componente a produsului cumparat. In cazul pierderii, pentru a repara produsul va fi necesar sa achitati contravaloarea inlocuirii componentei si plata manoperei. Produsele aflate in termenul de garantie vor fi scutite de plata manoperei pentru efectuarea reparatiilor. Produsul va fi inlocuit daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a produsului de catre cumparator. Fiecare produs beneficiaza de garantie timp de 30 de zile. Pastrati factura si chitanta pentru validarea garantiei.

Sfaturi pentru intretinerea bijuteriilor

Pentru a prelungi durata de viata a bijuteriilor cumparate,respectati urmatoarele sfaturi:
Incercati pe cat posibil, sa le feriti de zgarieturi, socuri, materiale abrazive, temperaturi ridicate, expuneri prelungite la soare, apa foarte fierbinte, apa sarata, (aici intrand apa marii), produse chimice, detergenti, produse de tip cosmetic.Pentru curatarea bijuteriilor folositi doar carpe moi, piele de caprioara sau batiste pentru ochelari. Se curata cu aceste materiale putin umezite, fara a folosi sapun sau alte produse de genul, pana se obtine lustrul dorit. Evitati sa dormiti cu bijuteriile, sa le purtati cand faceti baie, va spalati pe maini, sau cand faceti curatenie. Pastrati-le in ambalajul primit sau in saculeti speciali pentru bijuterii.

Politica de retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de pe www.thealchemist.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
​Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea procedurii de returnare supusa unor taxe.
Diminuarea se aplica intre 10% – 90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor modificate.
– produsul returnat trebuie să fie insotit de o copie a facturii fiscale.
– daca produsele returnate au fost insotite de eventuale bonusuri/cadouri, trebuie returnate si acestea. In caz contrar, valoarea acestora se diminueaza din valorea returului.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;
Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.thealchemist.ro. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.
Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;
Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin email : contact@thealchemist.ro sau la numarul de telefon : 0040 737 812 006

Back to Top